piet-website2b.png

Piet

Piet werkte 25 jaar voor nationale media (VRT, De Persgroep). Hij leerde er hoe je een verhaal vertelt in woord en beeld, hoe je de aandacht grijpt en vasthoudt. In Revista combineert hij zijn gevoel voor taal en verhaal met een zwak voor grafisch ontwerp. Piet begeleidt als consultant de restyling van publicaties en communicatiecampagnes.

rosalien-website.jpg

Rosalien

Een idee, vraag, probleem, verzoek, verzuchting? Rosalien luistert en verpersoonlijkt daarmee onze individuele aanpak en begeleiding van elke klant. Als grafisch ontwerpster werkte Rosalien voor verschillende uitgeverijen en communicatiebureaus. Ze houdt de vinger aan de pols bij klanten, leveranciers en ons netwerk van freelance medewerkers: vormgevers, illustratoren, fotografen, sociale media-experts en marketingspecialisten.

frederic-website.jpg

Frederic

Frederic vervolledigt het kernteam. Hij is art director en grafisch ontwerper met een schat aan ervaring als bladenmaker. Hij werkte voor verscheidene communicatiebureaus als freelancer, alvorens in de Vlaamse Ardennen bij Revista te belanden.