Avatar_Piet.jpg

Piet De Loof, content manager

Piet werkte 25 jaar voor verschillende nationale media. Hij leerde er hoe je een verhaal vertelt in woord en beeld, hoe je de aandacht grijpt en vasthoudt. In Revista combineert hij zijn sterke visie op inhoud met een zwak voor hedendaags grafisch ontwerp. Als consultant werkt hij nog altijd mee aan de uitbouw of restyling van nationale publicaties en communicatiecampagnes.

 
 

Rosalien Eggermont, art director

Rosalien is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor papier en druk. Ze behaalde een masterdiploma in grafisch ontwerp en doorliep stages bij bureaus in Gent en Zürich. Ze werkte voor printmedia, uitgeverijen en communicatiebureaus. In Revista staat ze in voor de look & feel van elk project: van huisstijl tot boek, van flyer tot magazine.

Ons team

Onze vaste vormgever Frederic — een ervaren bladenmaker — vervolledigt het kernteam. Daarnaast bouwde Revista ook een uitgebreid netwerk uit van freelance vormgevers, illustratoren, fotografen, sociale media-experts en marketingspecialisten. Zo kunnen we voor elke opdracht een team op maat samenstellen.

 
 
tosca.jpg

Tosca, office dog

De cavalier king charles spaniel Tosca (°2012) is binnen Revista een onmisbare schakel. Ze verplicht ons tot een dagelijkse wandeling, screent en besnuffelt klanten en gasten en bewaakt de voedselvoorraad.