REVISTA | Méér dan grafisch ontwerp

De unieke combinatie van tekst en grafisch ontwerp

Redactie

Wij vertellen jouw verhaal. Aan klanten, leden, personeel, wie dan ook. In een opvallend krantje, originele brochure of stijlvol magazine. Revista geeft jouw verhaal inhoud en vorm. Beide staan nooit los van elkaar, daarom zitten ze bij ons onder één dak.

Grafisch ontwerp

Revista staat voor hedendaags grafisch ontwerp. Van papier tot typografie, van broodtekst tot kop: alles draagt bij tot een unieke 'look & feel'. Stijlvol en eigenzinnig, maar altijd doelgericht. Revista ontwerpt voor de salontafel, niet voor de papiermand.

Restyling

Zit de klad in jouw blad? Kan jouw brochure een upgrade gebruiken? Wij bekijken het met een frisse blik. Revista heeft jaren ervaring met restylen, zowel inhoudelijk als vormelijk. Make-up als het kan, make-over als het moet. Wij zetten jouw blad en jouw team weer op weg.

Tekengebied 1.png

Publicaties

Wij vertellen jouw verhaal in een unieke publicatie. Van eenmalige brochure tot maandelijks magazine. Revista verzorgt vorm én inhoud; de twee staan nooit los van elkaar en zitten bij ons dan ook onder één dak.

Van concept en copywriting over coördinatie tot grafisch ontwerp en druk: Revista is een geolied redactiebureau waar alles op elkaar is afgestemd.

Tekengebied 2.png

Grafisch ontwerp

Revista staat voor hedendaags grafisch ontwerp. Van papier tot typografie, van broodtekst tot kop: alles draagt bij tot een unieke 'look & feel'. Stijlvol en eigenzinnig, maar altijd doelgericht.

Van folder tot boek: Revista ontwerpt voor de salontafel, niet voor de papiermand.

Tekengebied 3.png

Consulting

25 jaar ervaring in nationale media en grote bedrijven maakt van Revista een krak in communicatie. Zit de klad in jouw blad? Wij bekijken het met een frisse blik. Nieuwe campagne of huisstijl? We tekenen een strategie uit voor print en online en voeren die met plezier ook voor je uit. Met de juiste content op het juiste moment. Revista adviseerde ook verscheidene (nationale) publicaties bij hun restyling en invulling van de redactie.