blauw.png

Wij maken van jouw verhaal impactvolle communicatie

 
grafisch_icon.png

Grafisch ontwerp

Revista staat voor eigentijds en eigenzinnig grafisch ontwerp, tot in de puntjes en pixels verzorgd. En altijd met maximale impact op de doelgroep in het achterhoofd.

Onze vormgevers hebben een hart voor typografie en beeldtaal. Ze streven naar de ideale integratie van tekst, beeld en drager. Van papier tot typografie, van broodtekst tot kop, van illustratie tot foto: alles draagt bij tot een unieke ‘look & feel’.

Door hun vakmanschap en originaliteit springen onze ontwerpen in het oog. En dat wil toch iedereen?

redactie_icon

Redactie & coördinatie

Revista vertelt jouw verhaal in een unieke publicatie. Van eenmalige brochure tot maandelijks magazine, van bedrijfsblad tot boek.

Wij zorgen voor vorm én inhoud — de twee staan nu eenmaal nooit los van elkaar. Het onderscheidt ons van veel andere grafische bureaus en zorgt voor een stimulerende en vlotte(re) samenwerking.

Revista heeft alles in huis om van uw boodschap een succesverhaal te maken: copywriting en redactionele coördinatie over eindredactie tot grafisch ontwerp. Daardoor zijn we een geolied redactiebureau waar alles op elkaar is afgestemd, tot en met de afwerking door vertrouwde drukkers.

icoonrevista-02.png

Consulting & restyling

25 jaar journalistieke ervaring in de media kneedde ons tot verhalenvertellers in hart en nieren. Geregeld begeleiden wij bedrijven en tijdschriften bij een restyling (inhoudelijk en/of vormelijk) of herstructurering.

Zit de klad in uw blad? Wij bekijken het met een frisse blik. Weinig actie op de redactie? Wij lichten de workflow door en doen realistische aanbevelingen. Ook marketing- en politieke campagnes staan op ons actief.

BRUZZ, De Persgroep en Beweging.net zijn maar enkele grote namen die Revista inschakelden voor een restyling of doorlichting.