Tomaat
Alles over tomaten zaaien, kweken en oogsten door Angelo Dorny
Tomaten zijn onmisbare ingrediënten in pastaschotels, tapenades of pizza’s. In zijn boek Tomaat. Zelfgekweekt smaakt beter brengt (moes)tuinier Angelo Dorny een ode aan de vrucht die al jaren een vaste plaats heeft in onze eetcultuur. Hij deelt al zijn tips over zaaien en planten in het voorjaar en de oogst in de zomer. Hij selecteerde vijftig oude en nieuwe variëteiten met bijzonder veel smaak én brengt dertig heerlijke recepten, gemakkelijk te bereiden en origineel.
Bij Revista zijn we grote tomatenfans én kweken sommige collega’s zelf al jaar en dag tomaten in de tuin en kas. Wat een plezier dan ook om Angelo’s prachtige boek te mogen vormgeven. We goten al zijn tips in een vlotte lay-out, gebaseerd op de nieuwe huisstijl die we voor hem ontwikkelden, en gaven elk hoofdstuk een eigen smaakje.
Ook proeven? Je vindt het boek op www.angelo.be



TOMAAT
•
TOMAAT •





Samen een boek maken?
Heb jij een boek in de maak rond tuinieren, koken, reizen of lifestyle? Met prachtige foto’s, een verfijnde vormgeving en een evenwichtig resultaat zoals Tomaat? Contacteer ons en we kijken hoe we je idee kunnen vormgeven.